HVEM KUNNE IKKE BRUGE FLERE PENGE TIL JULEGAVERNE?! 😊

KONKURRENCE!!! Hvem kunne ikke bruge en kontant pengepræmie? For at være med i konkurrencen om 2 x 5.555 kr., skal du færdiggøre din brugerprofil hos os, hvis du allerede er oprettet i vores portal – HVIS ikke, skal du oprette dig som ny bruger hos os ved at klikke på OPRET i højre hjørne.

ALLE de komplet færdigoprettede brugere vi har registreret pr. 1.oktober 2018, vil være med i lodtrækningen om 5.555 kr. OG alle de færdigoprettede brugere vi har registreret pr. 1.november 2018, vil også være med i lodtrækningen om 5.555 kr. Det vil sige, at hvis du er færdig oprettet pr. 1.oktober, er du faktisk med i begge lodtrækninger – både den 1.oktober OG den 1.november – SÅ SKYND dig at blive færdig med indtastningen eller opret dig i vores portal allerede NU!!!

HVIS du IKKE allerede har en brugerprofil i vores portal skal du klikke på OPRET og følge instruktionerne – på sidste side i første del af oprettelsesfasen vil du blive mødt af vores bookingsystem, hvor du SKAL booke en telefontid med en af vores medarbejdere – efter aftalt tid vil du blive ringet op, og de vil guide dig igennem processen med indtastning af de relevante oplysninger omkring jeres privatøkonomi.

Hvis dette virker uoverskueligt er DU altid velkommen til at kontakte os på 38 42 22 52 eller [email protected] – vi er ALTID klar med en hjælpende hånd.