Sådan kan du spare kr. 5.040 årligt i dit budget

Følgende vil illustrere hvorledes det er muligt for en familie på to voksne og et barn, at opnå en betydelig besparelse på årsbasis, blot ved at skifte mobilabonnement, bredbåndsabonnement og A-kasse. Tallene der er benyttet i nedenstående eksempel, er officielle tilbud, hentet fra BedreBudgets hjemmeside. Præmissen for besparelsen er bygget på et tænkt eksempel, men vil på bedstevis forsøge at ramme en gennemsnitlig familie.

Tilbuddene for mobilabonnementer bygger på abonnementer, hvori der indgår fri sms og netværk med 4G. Desuden skal der som minimum være 10GB data inkluderet i abonnementet.

Det abonnement med laveste månedlige ydelse var 69 kr. pr mdr. og det abonnement med den højeste ydelse var 149 kr. pr. mdr. ved at skifte abonnement, vil det altså give familien en månedlig besparelse på 80 kr. Dette betyder endvidere en besparelse på 960 kr. pr. år pr. person i husstanden. I dette eksempel er der tre personer og dermed kan husstanden samlet spare 2.880 kr. på årsbasis.

Tilbuddene for bredbåndsabonnementer bygger på abonnementer, hvori der er fri oprettelse og minimum 100 Mbit i download hastighed.

Det abonnement med laveste månedlige ydelse var 179 kr. pr mdr. og det abonnement med den højeste var 299 kr. pr. mdr. Hvilket vil give en månedlig besparelse på 120 kr. Dette medvirker til en besparelse på 120 kr. pr. mdr. Dette medvirker til en årlig besparelse på 1.440 kr. for familien.

Tilbuddene for A-kasserne bygger udelukkende på at A-kassen skal være åben for alle. Det laveste abonnement har en månedlig pris på 457 kr. pr. mdr. og det højeste en pris af 487 kr. pr. mdr.

Hvilket svarer til en besparelse på 30 kr. pr. mdr. Dette medfører en besparelse på 360 kr. pr. år pr. person. For de to voksen i husstanden, betyder det at de samlet kan spare 720 kr. på årsbasis.

Samlet medfører ændringen i de tre abonnementer til en årlig besparelse på 5.040 kr. Det eneste det kræver at spare 5.040 kr. årligt for en familie som i ovenstående eksempel, er altså blot et par klik på BedreBudgets hjemmeside.