Politikker og betingelser for brug af BedreBudget.

1.    Introduktion

Når du besøger www.Bedrebudget.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

2.    Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

3.    Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Som dataansvarlig indsamler og behandler BedreBudget typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, telefonnummer, e-mail, adresse, samt oplysninger om økonomi og helbredsforhold m.v. Dette vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved bestilling af vores ydelser.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de  tilbud, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

Derudover bruges oplysningerne til at levere de services, som du har efterspurgt.

Ved oprettelse af profil og ved indtastning af oplysninger i formularerne i forbindelse med indhentning af tilbud, accepterer Brugeren at disse oplysninger gøres tilgængelig for BedreBudgets samarbejdspartnere, f.eks. til indhentelse af forsikrings- og banktilbud.

Ved registrering accepterer brugeren, at BedreBudget og dennes samarbejdspartnere kan kontakte brugeren.

Herudover anvendes oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Omfang

Vi indhenter aldrig mere information end påkrævet til opfyldelse af de relevante formål. Ligeledes vil vi aldrig behandle, herunder videregive mere information til tredjepart end formål tilsigter.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Informationer som er over 3 år gamle, vil ofte ikke have relevans og bliver derfor slettet. Perioden afhænger dog af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

BedreBudget opbevarer desuden altid oplysninger i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn, og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger kendes. Du kan se hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail samt økonomiske og helbredsmæssige forhold m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Dette bevirker, at vi ikke længere benytter eller videregiver dine oplysninger. Tilbagekaldelse sker derfor ved sletning af din profil.

Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte, har du ligeledes ret til at de bliver rettet eller slettet. Du kan slette din profil via link på vores hjemmeside.