Om BedreBudget.dk

BedreBudget.dk er sat i verden for, at du som bruger kan modtage de bedste tilbud på dine finansielle udgifter – helt gratis.

Du kan spare mange tusinde kroner hvert år ved at sikre dig de billigste lån og forsikringer – uden dårlig dækning og service. Men mange har svært ved at forstå og tale med deres bank, kreditforening eller forsikringsselskab. De føler sig dårligt klædt på til at forhandle sig frem til den bedste og billigste løsning.

Det vil BedreBudget.dk gøre op med. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at få en sund økonomi.

Vi står bag BedreBudget

Michael Bak

Michael Bak

Cecilie Bak

Cecilie Bak

Ole Storm

Ole Storm

Kristoffer Broch Møller

Kristoffer Broch Møller

Henrik Kragh-Madsen

Henrik Kragh-Madsen

Vi arbejder hårdt på, at have Danmarks bedste budget-portal.

Dette er visionen bag vores portal:

Først opretter du dig som bruger på BedreBudget.dk ved at indtaste en række økonomiske oplysninger. Det er de samme oplysninger, som banken eller forsikringsselskabet beder om, når du er til møde hos dem. BedreBudget.dk opbevarer naturligvis dine data sikkert og krypteret i henhold til Persondataloven.

Herefter kan banker, forsikringsselskaber og kreditforeninger, som samarbejder med BedreBudget.dk, søge efter nye kunder. Det kan for eksempel være, at de ønsker nye kunder i det område, hvor du bor, eller med den type lån, du har.

Kun de profiler, der matcher bankens tilbud, kommer frem, og du er som bruger 100 % anonym, indtil du accepterer et tilbud.

Når der dukker et lån eller en forsikring op, som er billigere end det, du har nu, får du besked om, at du kan spare penge. Er du interesseret, giver du besked via BedreBudget.dk – og først da får det selskab, der giver tilbuddet, at vide, hvem du er.