Spørgsmål og svar

Hvad er baggrunden for BedreBudget?

Det vender forkert, at kunderne må jagte de bedste tilbud på lån og forsikringer. Med BedreBudget.dk bliver det banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber, som må byde sig til for at få fat i nye, gode kunder.

Ved at indtaste dine økonomiske oplysninger på BedreBudget.dk får du automatisk og helt gratis besked, når en bank, kreditforening eller forsikringsselskab kan tilbyde en bedre eller billigere løsning, end den du har i dag.

Herunder har vi samlet nogle spørgsmål og svar til dig, som kan hjælpe dig i din beslutning.

Kan banker/ kreditforeninger/ forsikringsselskaber se mine oplysninger?

Selskaberne kan ikke se dine personlige oplysninger, såsom navn, mail, præcise adresse mv. De har kun adgang til at søge på forhold som postnummer, aldersgruppe og økonomiske forhold (aktiver, passiver, gældsfaktor mv.). Du er altså helt anonym, indtil du accepterer et givent tilbud.

Hvor lang tid kan jeg forvente, at der går, før jeg får et tilbud?

Det er svært at sige, for det kommer an på, hvor gode vilkår du har i dag. Måske har du allerede den billigste løsning, men så kan det være, at en bank på et tidspunkt ændrer vilkår, sænker sin rente eller sine gebyrer. Først når en bank har et tilbud, der er bedre end det du har i dag, bliver du kontaktet af BedreBudget.dk.

Hvorfor kan jeg ikke bare gå ned i min bank?

Måske er din egen bank ikke interesseret i at give dig et bedre tilbud, end det du allerede har, og det kan være svært at gennemskue, hvilken bank der vil.

Samtidig føler mange sig beklemte og usikre, når de er til møde i banken, fordi de ikke altid forstår, hvad der bliver sagt eller ved, hvad de kan kræve og hvordan.

Det kan også være, at banken ikke kan give dig et bedre tilbud i dag, men at de kan senere – og det opdager du ikke, fordi du er gået videre til næste pengeinstitut.

I stedet for at rende rundt fra bank til bank kan du oprette dig på BedreBudget.dk i ro og mag derhjemme og dermed altid være tilgængelig for alle banker, der har tilbud, som er bedre eller billigere end det, du har i dag.

Får jeg kun ét tilbud?

Du kan sagtens få flere tilbud ad gangen, og din profil er altid tilgængelig for bedre tilbud. Det eneste du skal gøre, er at holde din profil opdateret.

Risikerer jeg at blive spammet med tilbud?

Du bliver kun kontaktet, hvis et selskab kan give et bedre eller billigere tilbud end det, du har i dag. Du dukker ikke op i en søgning, hvis ikke selskabet kan matche din nuværende aftale.

Selv når en bank har et bedre tilbud, går kontakten igennem BedreBudget.dk. Først når du har taget stilling til tilbuddet og sagt ja til at høre mere, får banken/kreditforeningen/forsikringsselskabet mulighed for at kontakte dig direkte med et helt konkret tilbud.

Er det sikkert at bruge BedreBudget?

BedreBudget overholder naturligvis alle lovkrav, også EU’s nyeste persondataforordning, og alle data opbevares på en sikker, krypteret server.