Vinderen af vores første kontante pengepræmie på kr. 5.555,- er blevet fundet og det er Marie Louise Hartmann Petersen!!! (vinderen er blevet kontaktet) Stort tillykke med præmien Marie Louise 😊

KUNNE I IKKE OGSÅ BRUGE EKSTRA PENGE TIL JULEGAVERNE I ÅR?

Vi udlodder som sagt endnu en pengepræmie den 1.november – Skynd jer derfor at oprette en profil i vores brugerportal eller færdiggør jeres eksisterende profiler og vær med i lodtrækningen om den næste kontante pengepræmie på kr. 5.555,-!

ALLE færdigoprettede brugere vi har registreret den 1.november 2018, vil være med i lodtrækningen om kr. 5.555,-. SÅ SKYND dig at blive færdig med indtastningen eller opret dig i vores portal i dag!

HVIS du ikke allerede har en brugerprofil, skal du klikke på OPRET og følge instruktionerne – på sidste side i første del af oprettelsesfasen vil du blive mødt af vores bookingsystem, hvor du SKAL booke en telefontid med en af vores medarbejdere – efter aftalt tid vil du blive ringet op, og de vil guide dig igennem processen med indtastning af de relevante oplysninger omkring jeres privatøkonomi. I har indtil torsdag den 1.november 2018 kl. 23.59 til at færdiggøre jeres profiler eller oprette jer som færdigregistrerede brugere.

Hvis dette virker uoverskueligt er DU altid velkommen til at kontakte os på 38 42 22 52 eller [email protected] – vi er ALTID klar med en hjælpende hånd.